vil du se kunsten live? Invitasjon til utstillinger

Vil du se kunsten min "live"?

Takk for muligheten til å send deg invitasjon til min neste utstilling. 

Som takk for din interesse, vil jeg gjerne få gi deg en kunstplakat i str. 30x40 cm av mitt prisbelønte verk "Sort Kraft" gratis. Du betaler kun for mitt portoutlegg med å sende deg plakaten, kr 50, som du kan vippse meg når du har mottatt plakaten i posten. Se "Sort Kraft" på websiden min i gallerifanen blandt "utforsket linjen", "Sort Kraft" er til venstre i midtrekken.

Liker du "Sort Kraft" og ønsker en gratis kunstplakat mot å betale frakt kr 50, så send en epost til sissel@sisselaurland.no, med ditt fulle navn og adressen du ønsker plakaten sendt til, så sender jeg plakaten til deg med posten i løpet av en uke.  

Skriv deg på min epost liste, så sender jeg deg invitasjon til neste utstilling, og en liten smakebit i form av en video fra en tidligere utstilling; 

Six Mint © 2018 | Legal Information